top of page

Vi erbjuder

Mötesteknik

Korrekt teknik efter just era behov och tekniska nivå, vi ser till att ni får enkla och användarvänliga lösningar för era

mötesrum. 

Arbetsplats

Teknik för den digitala arbetsplatsen så som datorer, telefoner, surfplattor, skärmar, tangentbord, headsets & webbkameror. 

Kontorsmöbler

Kontorsmöbler för ert kontor så som arbetsplatser, mötesrum, matsal, lounge och resterande ytor. Vi förser er med komplett förslag och passande tillbehör. 

Videomöten

Microsoft Teams, Zoom Meetings eller Google Hangouts. Vi har lösningar för BYOD (Bring your own device) & MTR (Meeting room solutions).  

Konsultation

konsultation inom en mängd områden så som, inventering, felsökning, uppdatering,projektledning,

hyresgästanpassning & bygganpassning. 

Digital signage

Informationsskärmar & mjukvara för att nå ut med intern och extern information. Är ni i behov av skärmar i publika ytor har vi korrekt hårdvara som klarar av alla typer

av förutsättningar.

Da & CaaS

Digital advertising:

Försäljning av annonsplatser på era digitala skärmar placerade i attraktiva & publika ytor.

Content as a service:

Vi sköter allt som har med content att göra på era skärmar. Vi tar fram material men kan även hjälpa med att publicera ert egna material på rätt dag & tid.

IT-Livscykelhantering

Vi förser er med en livscykelmodell som lutar sig mot den cirkulära ekonomin och förenklar vardagen för ditt företag. Här ser vi till att ge din teknik ett andra liv samt en intäkt till er. Vi tar idag emot: Laptops, Datorer, Skärmar, Mobiltelefoner, Tablets, AV-utrustning, Servrar, Kassaterminaler, Skrivare & Nätverksutrustning.  

bottom of page